FAQ

'Hieronder de meest gestelde vragen waar ik alvast antwoord op geef. Zit je vraag er niet bij? Stuur een e-mailtje, dan geef ik je persoonlijk antwoord.'
 1. In welke regio worden lunchboxen bezorgd?
  In de regio Rotterdam en Den Haag. Dat wil zeggen in de volgende plaatsen/gebieden: Den Haag, Rijswijk, Wateringen, Delft, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Vlaardingen, Schiedam, Schipluiden, Oude Leede, Zoetermeer, Lansingerland, Rotterdam. Wij hanteren verschillende bezorgkosten tot 10, 20 en 30km vanaf Berkel en Rodenrijs.
  Wil je lunchboxen buiten deze regio laten bezorgen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 2. Kan ik ook een lunchbox afhalen?
  Dat kan! Wij hebben een afhaallocatie in Berkel en Rodenrijs, Molenweg 68a. Geef dit aan bij je bestelling. Afhalen kan op de gewenste dag tussen 10.00 en 11.00 uur.

 3. Wat zijn de levertijden?
  Alle lunchboxen die voor 12.00 uur besteld zijn kunnen de volgende werkdag voor 12.00 uur bezorgd worden in de regio Rotterdam/Den Haag.
  Non-food producten worden via DHL verzonden. De levertijd is afhankelijk van de drukte bij DHL en kan oplopen tot 4 werkdagen zijn.

 4. Zijn alle lunchboxen 100% glutenvrij?
  Ja! Alle gerechten worden in een glutenvrije keuken bereid om kruisbesmetting te voorkomen. De lunchboxen worden gesloten met een ‘glutenvrij’ sticker. Zolang deze sticker niet is verbroken, zal de inhoud 100% glutenvrij zijn.

 5. Wat zit er in een lunchbox?
  Iedere lunchbox heeft 1 of 2 vers belegde broodjes compleet met een flesje sap en een stuk fruit. Bij iedere bestelling kan er een keuze gemaakt worden tussen wit of bruin brood (met hartig beleg), verschillende soorten sap en keuze in fruit. Ook is het mogelijk om een glutenvrije fruit/notenreep toe te voegen aan de lunchbox.

 6. Kan ik ook losse broodjes bestellen?
  Ja dat kan zeker. Al onze broodjes staan ook los van elkaar vermeld in onze webshop. Geef per soort het juiste aantal aan, dan worden deze in cateringdozen verpakt en gesloten met 'glutenvrij' sticker.

 7. Welke broodjes worden er gebruikt in de lunchboxen?
  Broodjes zijn er in verschillende soorten en maten. Wij gebruiken witte en bruine (naar keuze) ovale broodjes van 90 gram voor het hartige beleg en witte ronde broodjes van 60 gram voor het zoete beleg. 

 8. Waar kan ik de ingrediënten inzien die worden gebruikt in de lunchboxen?
  Bekijk hier de lijst waar alle ingrediënten uitgeschreven staan van de producten die wij in ons assortiment gebruiken.  

 9. Kan ik een lunchbox op naam krijgen?
  Ja dat kan! Bij iedere bestelling kan je een naam toevoegen, deze naam zetten wij op de lunchbox zodat het uitdelen makkelijk wordt gemaakt en de 'glutenvrij' sticker niet verbroken hoeft te worden om te zien wat er in de lunchbox zit. Zo blijft deze 100% glutenvrij totdat de lunchbox bij het juiste kind terecht is gekomen.

 10. Is het ook mogelijk om andere dieetwensen door te geven?
  Het is mogelijk om aan te geven welke dieetwensen (naast glutenvrij) wenselijk zijn. Neem vooraf even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben alternatieven beschikbaar die o.a. notenvrij, lactosevrij en eivrij zijn.