De moeder van LauraMijn naam is Lizzy en ik ben de moeder van Laura. Laura heeft coeliakie en volgt haar leven lang een glutenvrij dieet. Toen Laura 1,5 jaar oud was werd zij steeds zieker en somberder. Met dunne armpjes, een smal bekkie en een bolle buik kwam ik op de kinderafdeling terecht van het Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Na een bloedafname werd alles duidelijk, Laura heeft coeliakie en zal nooit meer gluten kunnen eten.

Vanaf dat moment moest er van alles veranderen in ons gezin. Alle pakjes, zakjes en producten waar gluten in zaten gingen de deur uit. Tijdens de eerste weken had ik 5 potten pindakaas in de kast staan omdat ik steeds weer met het verkeerde mes in haar glutenvrije pindakaas zat. Ik kocht een broodbakmachine en ging zelf brood bakken, zocht naar lekkere alternatieven in de supermarkt en las urenlang ingrediënten lijstjes ('waarom zijn dat zulke kleine lettertjes?'). Langzaamaan raakte ik steeds meer gewend en gaat het nu al een paar jaar heel goed.

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en ben ik ondertussen deze webshop gestart vol met glutenvrije recepten, die ik ook op mijn Instagram account post (@glutenvrijmetkids). Daarbij vind je speciaal voor alle glutenvrije kids diverse handige én glutenvrije producten waar ik zelf heel enthousiast over ben! 

Mocht je nou een product missen, ik sta open voor suggesties: niks is te gek! Dus neem gerust contact met mij op om even te overleggen.