Glutenvrij brood uit de broodbakmachine

Glutenvrij brood uit de broodbakmachine

Brood, iets wat elke dag terugkomt! Tot nu toe kies ik steeds voor het gemak van de broodbakmachine. Ik gebruik nu al een paar jaar de Panasonic SD-ZB2512 waar ik heel tevreden mee ben, deze heeft ook prima bakprogramma’s zoals het 120 minuten programma dat ik gebruik. Ik heb ook al verschillende soorten meel uitgeprobeerd waar je alles zelf moet afmeten en afwegen, maar mijn dochter vindt de Jumbo Lekker Vrij van Gluten Broodmix gewoon het lekkerst. En dat maakt het weer makkelijk voor mij, ik hoef er alleen een ei, gist, water en vloeibare boter bij te doen. Met een druk op de knop en twee uur later heb ik een prachtig broodje waar ik zo’n 12 plakken uit snij die per stuk verpakt de vriezer in gaan. Genoeg voor een hele week!

Reactie plaatsen

1 van 4